Szecskaavató 6.-os szemmel

Szecskaavató 6.-os szemmel

Az idei évben szeptember 13-án, pénteken került megrendezésre a 2024-es szecskaavató. Minden évben a 6. osztály szervezi, így idén rajtunk volt a sor. Már reggel fél 8-kor egy közös reggeli tornával kezdődött a nap az ötödikeseknek. A reggeli köszöntőt és az esküt is Málna és Geller Ákos írták. Az esküben megemlítették a Bot Istent, aki Máté Gergő volt.

„Esküszünk, esküszünk, Bot Isten mindig légy velünk”.

Ötleteink alapján a fiúk anyukáknak, a lányok apukáknak öltöztek. Néhányan már napközben is a vicces jelmezükben voltak. Nagyon sok feladatot találtunk ki az ötödikeseknek, amiből sajnos sok meg sem valósult a kevés idő miatt. Kedvenc feladatom a lufi borotválás volt, de egy kicsit csalódott voltam, hogy egy lufi sem durrant ki. :/. Persze volt más sok vicces feladat, pl. fellógatott alma evés, bekötött szemmel rajzolás, részeg múmia, ahol be kellett egymást tekerniük wc papírral, békatalpban futás stb….

A program 15 órakor kezdődött. Ekkor már több ötödikes is beöltözött, de néhány diák még ekkor sem volt erre hajlandó. Az eső miatt idén az udvar helyett a klubban tartottuk a programot. A kis „szecskák” bevonulásuk után elénekelték a Hupikék törpikék dalát. Ezután következett a felavatásuk, ahol mindenkinek jutott egy kis vicces feladat.

Az avatás után elindult a buli, ahol mindenki evett, ivott, táncolt, tombolt. Annyira jól sikerült a tombolás, hogy a vakolat is lehullott. Én nagyon jól éreztem magam, lehetne több ilyen buli is a tanévben.

Kriszt Debóra, 6.N

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top